Bettingtips!

När du spelat på betting ett tag så kommer du att märka en del saker, bland annat hur mycket roligare det blir om man är lite insatt. Gör man sin ”hemläxa” och håller koll på några olika faktorer så blir satsningarna mer ”självklara” och det blir något mer än att bara spela. Några av de saker man kan hålla koll på är: olika lags formkurvor under den senaste säsongen, enskilda spelares formkurvor och hur klubbarnas ekonomi sett ut etc. Om man inte vill ha det som ett heltidsjobb att spela på betting så kan det vara en god idé att inrikta sig på ett par enstaka sporter därför.

Nu behöver du inte ens en dator

Idag när tekniken har hunnit så pass långt så kan du, inte helt oväntat även spela på betting i mobilen. Detta gäller definitivt om du har en smartphone, du kan hålla dig uppdaterad och lägga dina satsningar vart du än är. Det är betydligt enklare att ta med sig mobilen än att släpa runt på en laptop och det gör helt enkelt din vardag mer spännande.

Något man dock måste tänka på, speciellt numera när det är så lättillgängligt, är att inte bara låta sig svepas iväg av spänningen. Det är roligt och spännande att spela men om man inte spelar med ansvar så kommer det snabbt att bli ångestladdat och ett destruktivt beteende. Planera hellre när du ska spela och vad du vill lägga dina satsningar på, det kan även vara en god idé att lägga upp en spelbudget. På det sättet så kan man förhindra att man spelar för mer pengar än vad man har råd att förlora. En budget för sitt spelande kan man lägga på lite olika tidsperioder, välj det som passar dig bäst. Behöver du verkligen vara återhållsam så kan det vara klokt att lägga den på en vecka men oftast brukar det vara lagom att budgetera för en månad i taget. För att hålla sin spelbudget så gäller det helt enkelt att man slutar spela när den summa pengar man avsatt för spel tar slut, även om inte tidsperioden för budgeten är över.

Nå framgångar med betting

För att bli framgångsrik inom betting så gäller det att hantera sitt spelande precis som man hanterar ett företag. Ha ett konto speciellt för ditt spelande och spela inte för mer pengar än du har råd att bli av med, bokför dina vinster och förluster så att du snabbt kan se mönster åt ena eller andra hållet. Ha kunskap om branschen, gör inga ogenomtänkta satsningar och håll dig ajour med vad som händer inom din favoritsport. Om man håller sig till dessa punkter så kan man garanterat bli framgångsrik inom betting samtidigt som man har otroligt roligt.

Om man har ett speciellt konto för sitt spelande och bara spelar för en bestämd procent av sin spelbudget på varje satsning, så behöver man aldrig känna att man förlorar pengar som egentligen skulle vara till något annat. Spelar man däremot för pengar som skulle ha gått till räkningar, hyra eller mat så kommer det snabbt att suga ut allt det roliga med betting för dig. Gör som bettingexperterna istället och ha ett separat konto, hanterar du det så, så kommer det istället bli så att bettingkontot absorberar förlusten naturligt och det fortsätter att vara roligt.

Timing & Research

När det handlar om betting så ska man alltid göra sin egen research, visst du kan få tips om det eller det laget på den eller den matchen men i slutändan är det ditt spel och dina pengar det handlar om. Därför är det alltid bäst att lita till sin egen research och göra den noggrant varje gång. Något som kommer att komma med tiden men som även kan vara värt att tänka på redan från början är timingen. Ett återkommande fenomen är till exempel att oddsen på en tippad favorit sjunker ju närmare i tiden man kommer till matchen eller loppet. På grund av det så är det bra att ha en känsla för timing och vara ut i ”rätt” tid. Om det är ett sämre lag som inte är favorittippat så kan det bli exakt tvärt om och då kanske man ska vänta till sista stund. Men allt detta med timing är något som man kommer att lära sig när man spelat på betting ett tag.  Lycka till!