Hockeybetting

Hockey är en sport där det går undan. En puck i målburen kan innebära att ens bet går hem, och med rätt odds gör man en bra vinst på sin satsning. Det är så klart möjligt att betta på många olika ligor och många olika spelformer. Något som vi kommer ta upp vidare i den här artikeln. Ett bra bettingtips hjälper er att pricka rätt resultat och några generella bettingtips kan hjälpa till på vägen! Välkomna.

Att tänka på inom hockeyodds

Ishockey är en annan sport som också är väldigt populär – inte minst här i Norden. Som ishockeyfantast erbjuds man många spelmöjligheter. Hur spelar man då på ishockey? Det kommer vi ta senare men innan man börjar spela på hockey eller någon annan sportsbetting, är att spela ansvarsfullt. Även att skaffa sig kunskap och bli sin egna bettingexpert. Att vara expert på sportsbetting och odds, ökar sannolikheten för att man ska vinna. Därför föreslår vi att man ser och tänker igenom två punkter innan spelstart.

  • Betta på lag som man redan känner till. Det ökar sannolikheten att man lyckas
  • Följ ligorna. Genom att följa lagets matcher får man en bättre uppfattning om lagets form – något som inte alltid återspeglas i statistiken.

Vad som kan påverka oddsen

Så när man spelar på hockey om pengar finns det en rad olika faktorer som man ska vara medveten om. Något som också ökar ens ansvarsfullhet i spel. Först och främst något som man inte ska glömma bort är att alltid försöka kolla in hur dagsformen ser ut för spelarna i laget. Sjukdomar och skador påverkar förstås, precis som eventuella avstängningar. Eftersom det är ett helt lag som man bettar på, även många uppställningar, behöver man ha en helhetsblick. På så sätt får man en känsla över dagens form inför matchen och då kunna avgöra om det är toppform eller flopp.

Hockey sportsbetting

Populärt att betta på ishockey

Hockeyfantast? Ishockey är en av Sveriges mest populära sporter. Självfallet finns det även möjlighet att spela och betta på flera olika ligor och under många olika omständigheter. Det finns många anledningar till att ishockey är populärt och utöver spelets hetta, finns även många olika ligor och evenemang världen över att ta del av. Även som bettare. Vad säger ni om en match i hockeyallsvenskan eller rafflande final i NHL? Även Hockey-VM och OS ska inte heller glömmas bort.

Spelformer

Vilken är då den bästa spelformen på det gäller ishockey? Det finns mängder av spelformer då det kommer till hockey. Som nybörjare kan man välja så kallad matchbetting, alltså vilket av laget som kommer vinna matchen. Det är så klart även möjligt att spela på ett oavgjort resultat. Det är även möjligt att betta på över/under, vilket innebär att man spelar på det totala antalet mål i matchen. Inom spelformen ”Moneyline” ingår både förlängning och straffläggning. Vill man addera ännu mer spänning kan man satsa på live odds.

Den actionladdade sporten bjuder alltså på otaliga spelmöjligheter för alla spelälskare. Nedan kan ni läsa mer in ingående om de olika spelformerna i hockeybetting. Först, exempel

  • Matchbetting
  • Moneyline
  • Dubbelchans
  • Över/Under spel

Matchens resultat

Det absolut enklaste, men också den mest populära spelformen, är matchbetting. Det är en spelform som helt enkelt betyder att man sätter ett bet på slutresultatet i en viss match enligt följande upplägg:

  • 1 = Vinst för hemmalaget.
  • X = Matchen kommer att sluta oavgjort.
  • 2= Bortalaget tar hem segern.

Samma princip finns även för Moneyline, där man använder bettingtips på matchens vinnande lag. Skillnaden är här att man inkluderar förlängning och straffläggning. I dubbelchansen ingår även ordinarie tid av matchen med spel på två utgångar i matchen. Det blir helt enkelt dubbel chans att vinna, perfekt för nybörjaren och den som är lite osäker. Det är så klart att göra satsningar med både höga och låga belopp i matchbetting, dubbelchansen och Moneyline.

Över/Under spel

Förutom att försöka pricka in matchens segrare kan man även välja att spela på till exempel över/under. Vanligast är man bettar på om det sammanlagt blir ”under eller över” 4,5 mål i matchen. Extra spännande blir det så klart om man bettar och följer matchen samtidigt.

Satsa på detaljspel

Betta på slutresultatet eller satsa på periodspel. Pricka in målskyttarna eller specifika matchhändelser. När det kommer till ishockey bjuder spelbolagen på många chanser att vinna. Eller varför inte betta på scenarion som att både lagen kommer göra ett visst antal mål under ordinarie matchtid?

Hockeybetting

Ishockey finns hos de flesta spelbolag

Inget sportsbook är komplett utan möjligheten att betta på ishockey. Spelformen är dessutom extra omtyckt bland oss svenskar som inte bara kan betta på Elitserien utan även stora ligor som till exempel NHL. Att det samtidigt finns flera svenska hockeystjärnor i de stora ligorna gör ju inte saken sämre.

Dessutom brukar spelbolagen locka med mängder av oddserbjudanden i samband med till exempel OS och VM. Bonusar finns på de absolut flesta nätcasinon och bettingsajter. Det betyder att man inte behöver leta länge förrän man kommer igång med ishockeybetting!

Kom igång att betta på ishockey

Ishockey är förknippat med hög action och snabbt tempo – och kanske är det därför sporten blivit så populär även inom bettingvärlden? Ishockey bjuder på många olika spelformer och det är möjligt att betta på allt från hockeyallsvenskan till NHL. Dessutom är utbudet av schyssta och förmånliga odds stort. Nu ska man bara göra valet på exakt vad man ska spela på. Sätt igång redan idag och prova er fram med låga insatser och stort tålamod.