Långtids betting

Det finns en bra variant för spelare som vill vinna pengar under ett helt mästerskap eller under en säsong. Det är långtids betting. Detta är en ganska ovanlig variant av odds men som många spelare ser god njutning och underhållning i. Vi på Bettinexperten.com ger här en guide hur man börjar spela under en längre tid. Något som ger en mycket större vinst. Om man är redo att ta risken det vill säga. Läs vidare för mer information:

Odds som spelare glömmer

Odds är roligt och det märks genom att många håller på med den här underhållningen. Chansen att vinna gör det ju alltid väldigt spännande. När man bettar, om man är en van spelare eller om man precis har satt igång, är det lätt att se match för match. Då spelar man på vem som vinner matchen, vem som blir den bästa spelaren och hur många mål. Här ser man då en speltid som kommer vara mellan 60 minuter och 120 minuter. Så klart beroende på vilken sport man har valt att spela på. Dock finns det ett spelsätt som många ofta glömmer bort och kanske är det för den fixade idén om att man bara spelar per match. Det behöver man inte längre tänka, det finns sätt att spela under en längre tid.

En annan sorts betting, den som vi har pratat om, är långtidsspel. En simpel förklaring till denna är att oddset sträcker sig över en längre tid. Om man pratar om att spela länge och under en tid som allt mellan en vecka till över ett halvår, ska man spela på den här varianten. Den är vanligast bland fotboll men även andra populära idrotter som har säsonger samt mästerskap. För det just det här som man spelar på. Till exempel vem som kommer på första plats i tabellen i en liga, vem som höjer bucklan i mästerskap eller vem som kan kalla sig cupvinnare. Vilket av dessa som är mest aktuella beror på vad för sport man har valt att satsa på och vi tar exempel här nedan som handlar om världens mest populära sport.

Fotbollsbetting under längre tid.

Långtidsspel i fotboll

Det är vanligaste när det kommer till fotbollsbetting att detta unika alternativ finns. Eftersom det är en av världen mest omtyckta sporter både att utöva och betta på, har man tagit fram ständigt nya spelalternativ. Detta är något som man utvecklat eftersom många sportsbetting spelare är så insatta i säsongerna och lagens utveckling. Man vill helt enkelt kunna vinna mer om man ändå har så bra koll att man kan säga redan i början av säsongen vem som kommer ta hem titeln som mästare. Dessutom finns det mycket att satsa på när det kommer till fotboll, och det vanligaste odds är vem som kommer vinna hela grejen.

Fotboll är en sport som har väldigt många turneringar. Utöver seriespel är det också vanligt med mästerskap världen över, inom Europa eller bara i Sverige. Som till exempel när det stora, härliga Världsmästerskapet ska spelas i Ryssland 2018, då kan man gå in med analyser för att se vem som har störst odds att vinna. Vinna för att då bli världens bästa lag. Återkommande år finns också Europa Mästerskapet och då kommer man få ytterligare en chans att vinna med långtids odds. Läs mer här om dessa världsspel som kommer dominera marknaden med långtidsodds de närmaste åren framöver.

Spela under längre tid i hockey

En annan sport som är vanlig i Sverige och på internationell nivå, är hockeyn. Liksom fotboll anordnas det ständigt nya turneringar, möten och svenska arrangemang. Därför går det också bra att spela långtidsbetting på denna sport. Perfekt för den som älskar ishockey och har haft tid att skaffa kunskap. Då kan man göra ett bet som genererar mer i vinst, eftersom det finns större risk.

Här kan man då betta på lagen i världens största liga. Vi pratar givetvis om NHL, National Hockey Leauge, som är den amerikanska ligan. Dit söker sig inte bara främsta spelare i världen utan också svenskar som vill vara med om topplatserna. Man kan också spela på den högsta, svenska hockeyligan, SHL. Perfekt om man har ett lokalt favoritlag som håller sig högt i tabellen eller man har stenkoll eftersom man själv har spelat. Det finns även andra ligor runt om i Europa och världen som man kan betta ett långtids odds på.

Hur man spelar?

Denna variant av betting och odds är ganska ovanligt. Som ovan spelare är det vanligt att man ser match för match vilket också är säkrare. Om man känner för att ta en större risk och vill följa med igenom ett helt mästerskap eller serie, ja då ska man gå in för att vinna med långtidsbetting.

Vår tips är att jämföra odds noggrant inför satsningen, gå igenom andra bettingtips, läsa om tidigare prestationer för att veta vart laget står och även om andra lag. Då för att se konkurrensen och vilka spelare som har bytts mellan klubbarna. På så sätt får man en bra chans att vara i framkant. Även väl informerad om hur läget ser ut för att vinna mest. Det är nästintill ett måste för att kunna lyckas med sportsbetting under en längre tid.